کوسایتیشن چیست و چگونه بر سئو و رتبه‌بندی سایت تاثیر می‌گذارد؟

کوسایتیشن چیست و چگونه بر سئو و رتبه‌بندی سایت تاثیر می‌گذارد؟

تمامی سئوکاران می‌دانند که در سئو خارجی یا off-page مهمترین کار برای افزایش بازدید سایت، استفاده از روش لینک دهی خواهد بود. با این حال لازم است در وب‌سایت و رپورتاژها به شکلی صحیح از لینک دهی استفاده شود تا ربات‌های گوگل به آسانی آنها را یافته و هدف محتواها را تشخیص دهند. یکی از روش‌های کاربردی برای مرتبط کردن دو صفحه از سایت، کوسایتیشن یا لینک دهی مشترک است. در این روش به طور غیرمستقیم و بدون استفاده از پیوند نشان می‌دهید که موضوعات دو صفحه با یکدیگر در یک دایره ارتباطی می‌باشند. در واقع با اینکه شما به طور مستقیم ارتباطی بین دو صفحه ایجاد نکرده‌اید، ربات‌های گوگل صفحات هم هدف را در سایت شما پیدا کرده و آنها را به یکدیگر ارتباط خواهند داد. در صورتی که قصد دارید با مفهوم کوسایتیشن بیشتر آشنا شوید، تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.

کوسایتیشن چیست؟

در نگاه اول ممکن است کوسایتیشن را سخت و غیرقابل درک تصور کنید اما در واقع راهی تقریبا ساده برای بالا بردن امتیاز یک محتوای چند منبعی خواهد بود. به عنوان مثال کتاب‌هایی را در نظر بگیرید که با استناد از چندین منبع علمی و معتبر نگارش شده‌اند؛ در واقع فهرست این منابع و استنادها، نشان دهنده ارزش و اعتبار مطالب خواهد بود. این موضوع در مورد محتوای سایت‌های مختلف نیز صدق خواهد کرد.

امروزه الگوریتم سرچ گوگل به مطالبی که در منابع معتبر و متعدد لینک دهی شده باشند، امتیاز داده و با این کار موجب ارتقا آنها خواهد شد. تصور کنید که در یکی از محتواهای سایت A به سایت‌های B و C لینک دهی شده باشد؛ این موضوع باعث می‌شود ربات‌های جستجوگر گوگل ارتباطی بین این سایت‌ها در نظر گرفته و با همین لینک دهی غیر مستقیم، آمار سرچ هر سه سایت را افزایش دهند. در حقیقت شما لینک مستقیمی از سایت‌ B به C  یا بالعکس تعریف نکرده‌اید اما ارتباط میان آنها توسط گوگل تشخیص داده شده است؛ به این کار لینک دهی مشترک یا کوسایتیشن گفته می‌شود.

سئو تکنیکال (technical seo) چیست و شامل چه مواردی می‌شود؟
مطالعه

کوسایتیشن چیست؟نکاتی برای استفاده از کوسایتیشن

لازم است بدانید استفاده مداوم از کوسایتیشن در افزایش بازدید سایت موثر نبوده و بهتر است از این تکنیک در مواقع خاص استفاده نمایید. با در نظر گرفتن نکات مهم زیر، دیگر به اشتباه از این روش کمک نخواهید گرفت:

عنوان سایت‌های مورد نظر باید در سایت سوم بدون لینک دهی آورده شوند؛ بنابراین بهتر است با انکرتکست‌های متفاوتی لینک سازی را انجام دهید.

در نظر بگیرید که سایت‌ها باید با یکدیگر ارتباط موضوعی داشته باشند؛ همچنین لازم است در محتواهایی که به آنها لینک دهی می‌کنید، اشتراکات قابل توجهی دیده شود. در واقع نیازی به استفاده از کلمات کلیدی مشابه وجود ندارد؛ تنها کافی است موضوع به کار رفته در این صفحات مشابه باشند.

نقش کوسایتیشن در سئو

بررسی نحوه کار کوسایتیشن یه شما دید وسیع‌تری برای استفاده صحیح از این ترفند ارائه می‌دهد؛ این تکنیک با تمرکز بر موضوعات زیر، موجب افزایش سئو سایت می‌شود:

  • ارتباط بین صفحات بدون لینک مستقیم: تصور کنید که لینکی از وب‌سایت A در سایت B وجود ندارد اما همزمان نام این دو سایت در مقاله یا سایت C عنوان شده است. خزنده‌های گوگل متوجه این ارتباط شده و با این تشخیص، رتبه بندی و اعتبار سایت A و B را بالاتر می‌برند. در صورتی که سایت C یک سایت پربازدید در زمینه فعالیت شما باشد، موجب رشد و ارتقا سایت شما خواهد شد.
  • ارتباط موضوعی بین سایت و صفحه: کوسایتیشن به خزنده‌های وب کمک می‌کند تا سایت‌های مرتبط را پیدا کنند. نام بردن از چندین سایت معتبر در یک محتوا، ارتباط موضوعی آنها را برای ربات‌های گوگل مشخص کرده و موجب افزایش اعتبار سایت خواهد شد.
  • ارتباط محتوایی و معنایی: با به کارگیری کوسایتیشن، موتورهای جستجوی گوگل به جای تمرکز بر لینک‌ها، محتوای متنی را بررسی می‌نمایند. بنابراین اگر نام یک وب‌سایت به همراه کلمه کلیدی یا سایت معتبر آورده شود، ربات‌های گوگل آن سایت را منبعی معتبر در نظر خواهند گرفت.
  • بهبود رتبه سایت: تمامی این ترفندها برای بالا رفتن بازدید و رتبه سایت به کار گرفته می‌شوند. با وجود اینکه بک‌لینک‌های معتبر نسبت به کوسایتیشن تاثیر بیشتری دارند، این ترفند به شکل غیرمستقیم بسیار کاربردی خواهد بود. به طور کلی تمامی موتورهای جستجو از جمله گوگل، کوسایتیشن را برای تشخیص ارتباط بین وب‌سایت‌ها و میزان اهمیت آنها انتخاب می‌نمایند.
انکرتکست (Anchor Text) چیست؟ به همراه انواع آن در سئو سایت
مطالعه

روش‌های استفاده از کوسایتیشن برای افزایش سئو سایت

حال که میدانید کوسایتیشن چیست و تا چه اندازه برای رشد سایت مفید واقع می‌شود، لازم است با روش‌های صحیح استفاده از آن به طور کامل آشنا شوید؛ این روش‌ها به شما کمک می‌کنند تا در کمترین زمان، بهترین نتیجه را دریافت نمایید:

  • استفاده از برندهای معتبر را فراموش نکنید: مطمئنا در حوزه فعالیت شما، برندهای شناخته شده و معتبری وجود خواهند داشت؛ به کار بردن نام آنها در کنار نام برند اصلی، کمک شایانی به افزایش سئو سایت خواهد کرد. به عنوان مثال اگر در زمینه فروش لوازم آرایشی فعالیت می‌کنید، استفاده از نام برندهای لوازم خانگی کار موثری نخواهد بود. به جای این کار لازم است نام برندهای مرتبط با حوزه لوازم آرایشی که طرفداران زیادی در بین افراد داشته را در متن استفاده نمایید.
  • لینک دهی را طبیعی انجام دهید: به کار بردن کلمات کلیدی و انکرتکست‌های خاص که روان خوانی را از متن می‌گیرند، روش مناسبی نیست؛ به جای این کار از کلمات طبیعی و ساده استفاده کنید تا جذابیت محتوای شما را افزایش دهند. لازم است بدانید هوشمندی ربات‌های گوگل به اندازه‌ای است که معنا و مفهوم عبارات را به خوبی درک می‌کنند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در کنار نام برند اصلی، از کلمات معنادار به عنوان لینک سازی استفاده کرده تا نتیجه دلخواه را برای رشد سایت دریافت نمایید.
بودجه خزش (Crawl Budget) چیست و چه راهکارهایی باعث افزایش آن می شود؟
مطالعه

روش‌های استفاده از کوسایتیشن برای افزایش سئو سایت

سخن پایانی

به طور کلی راهکارهای افزایش سئو نیاز به استفاده محتاطانه، هوشمند و مناسب خواهند داشت؛ بنابراین با وجود فواید کوسایتیشن برای رشد و بهبود سئو سایت، لازم است نکات لازم برای استفاده از آن را مدنظر قرار دهید. تکنیک کوسایتیشن در سئو خارجی سایت بسیار موثر بوده اما به کارگیری صحیح آن، موجب افزایش جستجو و بازدید از سایت خواهد شد. از این رو توصیه می‌کنیم هیچ‌گاه قصد دور زدن ربات‌های گوگل را نداشته تا درگیر اثرات منفی این تکنیک نشوید. سایت یاس وب با دانش غنی و آگاهی از تمام جزییات، در زمینه طراحی و سئو سایت فعالیت می‌کند؛ بنابراین برای استفاده از ترفند کوسایتیشن می‌توانید با خیالی آسوده سایت خود را به مجموعه یاس وب بسپارید. برای آگاهی از خدمات و فعالیت این مجموعه، با کارشناسان یاس وب ارتباط برقرار نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *